Yritys

AG-ME Oy - Laatua ja tarkkuutta jo 70 vuotta

Carl-Gunnar Viktor Tallgren“Kun yhtiö ottaa asiakseen itse testata jokaisen teollisuudelle toimittamansa tuotteen, merkitsee se luetettavuutta, laatua ja sen myötä yhtiön jatkuvuutta, jonka oppi siirtyy sukupolvelta toiselle.” - Yhtiön perustaja Carl-Gunnar Viktor Tallgren

Ag-Me Oy Ab (Agens Mercatorius) on vuonna 1948 perustettu vakavarainen perheyritys. Yritys toimittaa erikois/- paine- ja lämpömittareita, sekä erilaisia mittaus, säätö- ja tutkimuslaitteita monille toimialoille. Yrityksen toimintaperiaatteisiin on alusta asti kuulunut laatutuotteiden maahantuonti ja markkinointi, joiden luotettavuus on alansa huippua.

Carl-Gunnar Viktor Tallgren perusti toiminimi AG-ME:n sodan jälkeisinä vuosina Helsinkiin. Vuonna 1977 yritys muutettiin osakeyhtiöksi ja vuonna 1988 yrityksen toiminta siirrettiin Klaukkalaan. Nykyisin hallituksen puheenjohtajana toimii yrityksen perustajan tyttären poika Marco Laaksonen.

                                                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                                Tilaajavastuu

 

 

AG-ME haluaa olla luottamuksenne arvoinen ja käsitellä henkilötietojanne vastuullisesti.

Olemme päivittäneet rekisteri- ja tietosuojaselosteemme, jotta tiedät paremmin, miten asiakastietojanne kerätään ja käytetään.

Voit tutustua siihen ohessa: rekisteriselosteessamme

Yhteystiedot

Ag-Me Oy
Järvihaantie 10 Halli C
01800 Klaukkala

Puh.: 09 - 8492 410
E-Mail: info [at] agme.fi